24XSport bir yarış akademisi markasıdır. Yarış akademisi 2022 yılında Türkiye’de karting sporunu geliştirmek ve profesyonel karting sporcuları yetiştirmek üzere kurulmuştur.

https://www.24xsport.com

Kurucumuz Sudenur Yurdagül 19 yaşında genç bir girişimcidir. 2021 sezonu ve 2022 sezonu Türkiye Karting Senior Kadınlar Şampiyonu olmuştur. Bu sporu geliştirmek için sadece iyi bir sürüş yeteneği değil, iyi bir fiziksel güç, mentalite, PR ve sizi anlayan bir takımınızın olması gerekir.

24XSport referansları güçlü çözüm ortaklarıyla çalışmaktadır. Amacımız karting sporu yapmak isteyen bir sporcunun sadece aracı iyi kullanması değildir. Bunun yanı sıra sporcunun performansını artırabilmek için profesyonel bir şekilde spor yapmasını, fizyoterapist desteği ile sporcuların antrenman verimliliğini artıran ve fizyolojik olarak toparlanıp bir sonraki antrenman veya yarışa daha hazır hale gelmesini ve doğru beslenmesi sağlamak, yarış sonrası veya antrenmanlarda yaşadığı teknik sorunlarda sporcunun iyi bir psikolojide olması için iyi bir psikolog ile destek olmak ve motor sporlarında en önemli olan şeylerden biri PR olduğu için sosyal medya, tasarımlar, web sitesi gibi PR çalışmaları yapmaktır. Esas amacımız bir atlette olması gereken her şeyi tek bir yerde toplayarak profesyonel yarışçı yetiştirmektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir